KÁRPÁT EXPORT 2019

Tisztelt Partnerünk! 

Hiánypótló szakmai rendezvényünk teret ad valamennyi ágazatban tevékenykedő magyarországi és határon túli partnercégünknek, hogy kiállítóként a termékeiket és szolgáltatásaikat a potenciális üzletfelek és disztribútorok részére bemutassák, emellett lehetőségük nyílik állami és szakmai szervezetekkel, illetve a regionális gazdasági élet meghatározó szereplőivel történő közvetlen kapcsolatfelvételre.

 

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni a 2019. október 21-22. között, Budapesten megvalósuló Kárpát EXPOrt szakmai rendezvényünkhöz kapcsolódó főbb részvételi, kiállítási, illetve tárgyalási információkról. 
Miért érdemes kiállítóként részt venni a Kárpát EXPOrt-on?
A Kárpát EXPOrt-on kiállító partnereink számára ingyenesen biztosítunk: • egységesen 4 m2 standterületet, amely tartalmazza az információs pultot, árubemutatásra,  illetve -tárolásra alkalmas további 50x50 cm-es pultot, valamint a cég megjelenéséhez egy 40x60 cm grafikai felületet. • 2 fő részére a szakmai konferenciákon történő részvételi, valamint belépési lehetőséget, tekintettel arra, hogy a bemutatkozó cégeknek a rendezvény teljes időtartama alatt biztosítani kell az állandó személyes jelenlétet az információs pultoknál a folyamatos tájékoztatás, információbiztosítás céljából.
A részvételi lehetőség kiállítóként ingyenes, azonban feltétele a B2B portálon történő kötelező regisztráció megtétele és az együttműködési profil kitöltése, amely egyben az üzleti partnerkereső felület - a rendezvényen lezajló tárgyalások előkészítéséhez.
A rendezvény keretében több, speciális B2B pont kerül kialakításra, ahol a résztvevőknek lehetőségük nyílik közvetlen kapcsolatfelvételre és tárgyalásokra a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. 22 irodavezetőjével, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség nemzetközi partneriroda hálózatának képviselőivel, valamint a meghívott vevőkkel, disztribútorokkal, viszonteladókkal, beszerzőkkel.
A hatékony és partnereink számára előremutató célzott üzleti tárgyalások elősegítése céljából a www.karpatexpo.hu weboldalon hamarosan kialakításra kerül egy B2B funkció, amelyen keresztül • a regisztrált partnereink előzetesen tájékozódhatnak a résztvevő cégekről, • kezdeményezhetik a kapcsolatfelvételt potenciális partnerekkel, ezáltal hozzájárulva sikeres együttműködések kialakításához. 
Regisztrált partnereinket tájékoztatni fogjuk a pontos helyszínről, a kedvezményes szálláslehetőségekről, a kiállítás területén történő parkolási feltételekről, valamint a rendezvényhez kapcsolódó fontosabb határidőkről, programokról.
Egyúttal felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kiállító helyek korlátozott számára való tekintettel, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében áll módunkban fogadni, így kérjük, részvételi szándékát mielőbb, de legkésőbb 2019. augusztus 31-ig jelezni szíveskedjék a www.karpatexpo.hu weboldalon keresztül. 
 
Bízunk benne, hogy Önt is a Kárpát EXPOrt kiállítói között üdvözölhetjük!
Üdvözlettel, 

CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

www.ced.hu

buchta.gergely@ced.hu