Üzleti Reggeli online rendezvény 2020.11.27

 

 

MEGHÍVÓ
 

A Vállalkozói Siker Klub meghívja Önt a PMKIK (KAMARA) és a PEST MEGYEI KISOSZ által szervezett soron következő:

Üzleti Reggeli online rendezvényre

Az előadáson két cég kap lehetőséget arra, hogy részletesebben bemutassa szolgáltatásait, de természetesen minden résztvevő röviden, egy percben bemutatkozik és megismerteti saját vállalkozását a többiekkel.

 

1.) A kortárs műtárgy, mint élményteli befektetés

 

Előadó: Gajzágó György

Kortárs Műgyűjtő Akadémia (CCA) igazgató

 

Az utóbbi időben a Deloitte szakmai partnereként háromalkalmas, Art&Business kortárs művészeti online „sommelier tanfolyamokat” tartok olyan cégtulajdonosoknak, ügyvezetőknek, marketing- és HR vezetőknek, akik kényelmesen, gyorsan és hatékonyan szeretnék megszerezni ezeket a ma már egyre inkább elvárt alapismereteket, illetve aktiválnák vagy rendszereznék ezirányú tudásukat.

 

Mi a kortárs? Mi köze a művészetnek az üzlethez? Mitől művészet, mitől műtárgy, mitől iparág? Hogy működik, mi a célja és értelme? Miért kedvelt befektetési forma ez a nyugati világban?

 

Megannyi kérdés, ami kimondatlanul is foglalkoztatja napjaink üzletembereit, miközben a kortárs egyre inkább globális topik, társasági téma, az üzleti kapcsolatok és a nemzetközi kulturális hidak építésének fontos együtthatója.

 

2. ) ÉTREND Magyar Konyhafőnökök Egyesülete bemutatja: Magyarország Étele programot
 

Minden étteremnek jó lehetőség a vendégek (becsalogatásához) érdeklődésének felkeltésére

 

Előadó: Friedrich Antal

Cégtulajdonos, Szakács Mester, Étrend egyesület elnöki tanácsadó, PMKIK Turizmus vendéglátás pótküldött

Egy hatalmas presztízsű, 100%-ban hazai szakácsverseny életre hívása volt a célunk, melynek során kiváló szakácsok prezentálásában olyan ételek születhetnek majd, melyben a vidék és a hazai termelés is visszaköszön. Emellett természetesen az identitás megőrzése és a hagyományaink átmentése is a céljaink között szerepelt. Így született meg mára a verseny, melynek legnagyobb presztízsét az adja, hogy az adott évben a győztes étel lesz „Magyarország étele”.

 

Időpont: 2020.11.27. péntek 9-11 óra

 

Zoom rendszerű, ingyenes online előadás

Kattintson ide a REGISZTRÁCIÓHOZ*

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (maximum 100 fő)

Az online előadásra történő csatlakozás információját csütörtök estig küldjük ki e-mailben

Vállalkozói Siker Klub 2020. évi rendezvényeinek tervezete az alábbi linken található:

www.vsklub.hu

Információ: Gyovai János
+36 20 941-7771 (csak SMS-ben)

vagy

info@vsklub.hu

webkepzo@gmail.com

* A Vállalkozói Siker Klub rendezvényeire való regisztrációval és a rendezvények helyszínére történő belépéssel a résztvevők elfogadják, hogy a rendezvény egész területén zajló eseményekről kép-, film-, és hangfelvételek készülhetnek, amelyeken, a résztvevők is feltűnhetnek. A kép-, film-, és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. Adatkezelő (PMKIK, Pest Megyei KISOSZ, www.webkepzo.huwww.vsklub.hu ) a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult az érintettről készült kép-, film-, és hangfelvétel megjelenítésére hasznosítására, felhasználására (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára.