VÉDELMI IPARI KAPACITÁSOK FELMÉRÉSE

Tisztelt Vállalkozó!

 

A Nemzeti Védelmi Ipari és Védelmi Célú Fejlesztésekért, valamint a Haderő-modernizáció Koordinálásáért Felelős Kormánybiztos az MKIK-val együttműködve kívánja felmérni, hogy potenciálisan hány olyan magyar cég van, akik védelmi ipari célú gyártásban és fejlesztésben részt tudnak és kívánnak venni, továbbá azt is, hogy a hazai védelmi ipari fejlesztése iránt érdeklődő cégek milyen termékkörrel, termelési profillal rendelkeznek. 

 

A felmérés elkészítéséhez kitöltendő kérdőívet az alábbi linkre kattintva érhetik el, illetve megtalálhatják a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara honlapján (www.pmkik.hu). 

Kérdőív letöltése

Kérjük, hogy a felmérés eredményességét segítse elő a kérdőív kitöltésével, majd a válaszokat tartalmazó kérdőívet legyen szíves eljuttatni 2020. június 17. (szerda) nap 12:00 óráig a titkarsag@pmkik.hu e-mail címre. A kérdőívet kitöltő vállalkozásoktól azt kérjük, hogy válaszaikat word/doc formátumban (is) küldjék meg, mert a csak pdf. formátumban beérkező válaszok a további feldolgozást és a válaszok kiértékelését megnehezítik.

 

A felméréssel kapcsolatban felmerülő esetleges kérdéseiket szintén a fent jelzett e-mail címre tudják elküldeni.

  

Köszönöm az együttműködésüket, 

 

dr. Vincze Gábor

főtitkár

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi

Kereskedelmi és Iparkamara