XXI. Század Haladó Kozmetikusainak III. Szemináriuma - Határok Nélkül

Tanuljunk sminkelni Sipos Zitától!

A XXI. század Haladó Kozmetikusainak III. Szemináriuma – Határok Nélkül, 2020. április 04-én! Gyere el, itt a helyed! A részletekről bővebben az alábbiakban tájékozódhatsz. 

Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://w3.pmkik.hu/urlapok/2020/04/04/kozmetika

Előző konferenciánkon Sipos Zita és Steierné Csirik Erzsébet beszéltek pályájuk alakulásáról, a sminkes szakma fejlődéséről és arról, ne felejtsük el: csodálatos szakmánk szerves része a sminkelés! Az arc bőrének kezelése után a vendég boldogabban néz tükörbe, ha egy szép sminket is kap. Ne adjuk ki kezünkből szakmánk eme gyönyörű részét, a sminkkészítést!
Sipos Zita hivatásnak tekinti a tanítást. Április 4-én olyan alap sminktechnikát és eszköz használatot mutat be, amellyel a nappali smink néhány egyszerű lépéssel könnyedén esküvői, alkalmi sminkké varázsolható!

Milyen a jó púder, pirosító, sminkeszköz? Hogyan kezdjük el a gyakorlást? Nem kell hozzá bőröndnyi smink készlet! Egyszerű fogások, apró trükkök.
Kitől érdemes tanulni? A kérdésre egyszerű a válasz: mestertől, példaképtől, legjobbtól, akit a szakmája is elismer. Sipos Zita aranykoszorús kozmetikus és sminkmestert a magyar sminkszakma anyjának is nevezzük, mert a legtöbb eredményt elérő versenysminkes az Ő kezei között nevelkedett.
Amennyiben szeretnéd mindezt megtanulni, gyere el április 4-én! Jelentkezz!!
1 óra technikai elméleti és gyakorlati bemutató, melyet kivetítőn követve, mindent pontosan fogsz látni. Ezt 2x1 óra gyakorlás követi, tehát rögtön kipróbálhatod a látottakat, hallottakat és gyakorolhatsz egyik kolléganődön. Zita végignéz minden munkát, majd összegezve elmondja, mire kell a továbbiakban figyelni. A tudás mellé gyönyörű sminket kap mindenki!

Mire lesz szükséged a tanuláshoz? Mit hozz magaddal? Minden jelentkező megkapja a részleteket e-mailben!

Időpont: 2020. április 04., szombat

Helyszín: Magyar – Szlovák Ületi és Tájékoztatási Központ (MSZÜTK), 2045 Törökbálint, Kazinczy F. u. 124/B.

Program:
- 9.00 – 9.30: Regisztráció és vendégvárás (kávé, tea, üdítő, aprósütemény)
- 9.30 – 10.00: Vállalkozás működését segítő információk - dr. Angyalné Varga Krisztina szakközgazdász, reg. mérlegképes könyvelő, gazdasági és marketing tanácsadó
- 10.00 – 11.00: Sminkbemutató STEP BY STEP Sipos Zitával
- 11.00 – 11.15: Kávészünet
- 11.15 – 12.15: Gyakorlás a kolléganőn a tanultak alapján
- 12.15 – 13.15: Svédasztalos ebéd
- 13.15 – 14.15: Gyakorlás kolléganőn (modellcsere)
- 14.15 – 15.00: Sipos Zita összefoglalója az elkészült sminkek alapján
- 15.00 – 16.00: Kerekasztal beszélgetés ismert kozmetikus mesterekkel, kérdések és válaszok az elhangzottakkal kapcsolatban.

A szakmai nap moderátora Gajdár Mónika – aranykoszorús kozmetikus mester

A nap végén minden résztvevő számára névre szóló oklevél kerül átadásra.

Részvételi díj: 15.000,- Ft (kb. 45 €), önkéntes kamarai tagjainknak kedvezménnyel 12.000,- Ft, melynek feltételeiről a regisztrációs felületünkön tájékozódhatsz. A díj magában foglalja a reggeli vendéglátást, a svédasztalos ebédet és egy mappát.